Uživatel nepřihlášen
free-art
RSS kanál blogu
Píše: free-art - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.

RECENZE : Steam Controller není jen herní ovladač

Neděle 15.11.2015 15:05 - Autor: free-art
To se mi líbí

RECENZE : Steam Controller není jen herní ovladačNěkdy v půlce července tohoto roku jsem si objednal Steam Controller a abych řekl pravdu, nic jsem od něj nečekal. Člověk si prostě musí čas od času udělat radost. Gamepad mi přišel přesně 10.11. jak slibovali na steamu.Taková hardwarová prvotina od společnosti Valve se ale přece musí vyzkoušet. Nemyslím si, že jsem hardcore hráč. Ale hraji denně a už si potrpím na určité pohodlí. "Už nám taky není dvacet", jak pravidelně opakuji v práci mým kolegům.

Steam Controller
Steam Controller

Tisíce her, jeden ovladač. To je věc, která mě doopravdy zlákala. Už jenom ta myšlenka je docela zajímavá a je až udivující, že třeba Microsoft s tím nepřišel už dávno. Ano, narážím na Xbox gamepad. Sám vlastním dva Xbox ovladače - jen pro kritiky zde na zingu. Jasně, z deseti her jich pět podporuje Xbox ovladač. Ale co dál? Hry tipu WSAD + myš to je asi nejčastější. Ale proč, se sakra, krčit u klávesnice? Nebo spousty strategií... Tam přece většinou potřebujete pouze myš a maximálně pár kl. zkratek. Když jsem se tohle snažil vyřešit, narazil jsem na problémy s nehezky vypadajícími programy, které se snažily emulovat Xbox ovladač ve hře, která ho nepodporuje. Valve přišlo s nečekaně výborným řešením. Hra nepodporuje gamepad? Není problém ! … Už Vás asi nudím, co?Jdeme se podívat na gamepad od Valve blíže.

Bez steamu ani ránu

Pro funkčnost gamepadu je zapotřebí steam účet. Veřím, že i ty největší "warezáci" mají steam. Já jsem jedním taky byl, ale o tom zase jindy. Po vybalení ovladače jsem do PC zasunul malou "flešku". Bezdrátové spojení, jasná věc. Steam mi hnedka napsal, že našel ovladač. Spustil se update a steam mě požádal o přepnutí do Big picture. Mám na steamu přes sto přátel a kdo používá Big picture? Steam gamepad funguje na 100% pouze v tomto režimu. Což je tak trochu o zvyku. Ve steamu se ovladač chová úplně intuitivně a hned se mi to zalíbilo. Ano, nastal takový ten "wooow" moment.

Steam v režimu Big Pictures
Steam v režimu Big Pictures

Vaše hra nepodporuje ovladač

Steam klient mi hnedka u první hry napsal, že tato hra nepodporuje gamepad. Doporučil mi prvotní nastavení. Je možnost si vybrat mezi třemi základními šablonami. 1. Gamepad + myš pro ovládání kamery (určeno pro přesné ovládání kamery nebo míření) 2. Gamepad (pro hry, které přímo podporují gamepad - Xbox nebo jiný) 3. Klávesnice WSAD + myš.

Vybral jsem si třetí možnost a spustil hru. Světe div se, ale ono je to funkční. Na pravém truckpadu (původně myš) byl pohyb kamery přirozený, rychlý a fakt přesný. Pohyb postavy byl převeden na analogový joystick (původně WSAD , stejné jako u Xbox ovladače). Skvělý, tohle je super. To je asi to, co jsem od toho čekal. Chybí mi ale pár tlačítek z klávesnice.

Nastavení, modla nebo utrpení ?

Jako u steam klienta ve hře (shift + tab) má i ovladač své nadřazení nad vším tím, co se hýbe na monitoru. Prostřední tlačítko na ovladači svítí a úplně vybízí "stiskni mě". Jo a taky svítí, když je ovladač zapnutý.

Po zmáčknutí tohoto božského tlačítka se Vám otevře úplně nový svět. No fakt. Nedělám si srandu. Je to něco, na co jsem čekal odjakživa! Nastavení je v češtině, sem tam je nějaké to anglické slovíčko, ale věřím, že i ta zmizí s další aktualizací klienta.

Gamepad má dva truckpady, jeden analogický joystick, dvě tlačítka vzadu na hranách, dvě páčky (po úplné stisknutí je možno využít ještě dvě tlačítka), dvě tlačítka zespoda v úchytech, gyroskop a dva vibrační motůrky. Nechybí ani obligátní tlačítka back, start, ABXY  jako u Xbox ovladače.

Levý truckpad má navíc 4 tlačítka, pravý má jedno středové, joystick jde taky zmáčknout dolů.

Steam Controller
Steam Controller
Steam Controller
Steam Controller

Nastavit jde všechno, na co si vzpomenete. Přiřazení jakéhokoli tlačítka z klávesnice nebo myši je samozřejmostí. Senzitivita truckpadů a joysticku jakbysmet. Jde nastavit i tzv. turbo režim. To je opakování daného tlačítka (třeba E) po stisknutí na gamepadu. Dost zajímavá funkce je i změna režimu. Po stisknutí tlačítka (lze nastavit) pro změnu režimu můžete nastavit zase jiné klávesové zkratky, než byly původně. Např. klávesový kříž (ABXY) mám nastavený tlačítka z klávesnice 1 až 4. Stisknu a držím změnu režimu a hnedka mám klávesový kříž 5 až 8. Ideální pro ability ve hře. (Mimochodem by mě zajímalo, jak je to s názvy u tlačítek ABXY - to si Microsoft už nemůže patentovat? … Jen je mi divné, že Valve to tak má taky.)

Gyroskop je taky moc zajímavou funkcí. Nikdy by mě nenapadlo, že ho někdo dá do gamepadu PC. Ale na druhou stranu, proč ne? Dnes ho má v sobě i telefon za dva tisíce. Hodně se mi líbí nastavení, kdy je na pravém truckpadu myš a po jeho dotknutí (né stisknutí), se aktivuje gyroskop. Nebo v Euro Truck Simulátoru 2 jsem využil gyroskop k rozhlížení v kabině na křižovatce. Je to taková věc navíc, která mě velmi potěšila, jak funguje. Je to inovativní. Vypisovat zde, jak lze nastavit gyroskop třeba v Dirt a používat ho jako volant, nebudu. Vše jde najít na youtube.

Veškeré nastavení je jednoduché, pochopitelné a bez jakýchkoliv problémů proveditelné. Je jen na Vás, co Vám vyhovuje. Jednou věcí, kterou dostanete, když si koupíte Steam Controller, je komunita. Když si nechci lámat hlavu s nastavením, mám možnost si nastavit ovladač dle sdílených profilů na steamu. Jak je to v jedné reklamě: "Je to věc k nezaplacení" ! Někdo tu práci udělal za vás a vy si můžete pohodlně vybrat z toho nejlepšího. I sami můžete sdílet přes steam svůj profil na danou hru.

Obrázek z nastavení gamepadu
Obrázek z nastavení gamepadu
Obrázek z nastavení gamepadu
Obrázek z nastavení gamepadu

Je libo Minecraft?

Teď si asi říkáte, co sem pletu Minecraft, že? Je to jednoduché. Steam klient má možnost přidávat nainstalované hry mimo steam. Tak proč toho nevyužít? Přidáte si např. Minecraft nebo UPLAY, prostě cokoli do knihovny steamu a hádejte co? Staem ovladač jede a jede jak má! Když jsem poprvé ukázal dítěti Minecraft na ovladačí, tak skákalo až ke stropu. Já vím, že je to asi blbost, ale hrát třeba ANNO na gamepadu? No, můžu říct, že to není vůbec špatné. Ve steamu lze nastavit i ovládání pro Windows. Pohoda. Proč by ne?

Vady na kráse a zpracování

Čeho jsem si hned všiml je, že se mi špatně mačká tlačítko "A". Přijde mi až moc daleko. Když hraji, často si ho pletu s tlačítkem "B". Možná je to jen můj subjektivní pocit. Aby jste ve hře vyvolali již zmíněné božské menu, musí být steam v Big Pictures. Když není, tak ovladač funguje a hra si sice pamatuje profil nastavení dané hry, ale nic si nepřenastavíte. Tlačítka v úchytech zespoda mi přijdou docela hlasité. Možné je, že časem se zvuk změní.

Možná mi gamepad za měsíc shoří a zapálí celý byt, ale jako prvotina od Valve se nemusí vůbec stydět. Dílenské zpracování plastů je srovnatelné s Xbox ovladačem. Ukáže jen čas. Nic nevrže, neklouže a ovladač se drží krásně.

Závěrem

Vše je o zvyku. U hry, kde mám nahráno přes 400 hodin (WSAD + myš), jsem si na ovladač zvykal dva dny. Nejsem hráč CoD nebo jiných stříleček, a tak nevím, jak zhodnotit velmi populární žánr FPS. Někde jsem četl, že i hráčí FPS s gamepadem můžou být velmi dobří. U ostatních her není co vytknout.

Co mě velmi těší je, že Steam Controller je příslib do budoucna. Software i firmware ovladače se furt vyvíjí. Udělat takový ovladač stálo děsně peněz a možná se Valve  ani nevrátí náklady, ale to, že v ruce držím gamepad, který je svým způsobem jiný, to mě těší. Kdo trochu sledoval vývoj téhle hračky tak ví, že to je asi patnáctý prototyp, než se vydala finální verze. Konečně se našla právoplatná alternativa (né konkurence) k Xbox ovladači.

Některé z prototypů Steam gamepadu
Některé z prototypů Steam gamepadu

"Kdo vydžel číst až sem, má můj obdiv. Možná jste čekali recenzi o tom jak je gamepad rychlý, přesný a jaké má odezvy ale já to takhle napsat nechtěl."

Hodnocení hry
Skóre hry 9 9/10
Líbí se mi
  • božské menu
  • gyroskop
  • využití u her mimo steam
  • skvěle fungující truckpady
Vadí mi
  • v balení jsou obyčejné baterie, né dobíjecí
  • plné využití pouze v Big Pictures
Verdikt: Pokud gamepad pořídíte určitě nebudete litovat. Ovladač je plnohodnotným společníkem pro Vaše herní zážitky.
Tisk
Hodnocení:
( 9.2 / 8 hlasů ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku RECENZE : Steam Controller není jen herní ovladač
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Meg.A.Byte.   2x   Tak už mi došel, dokonce dřív než měl a je to paráda. Zkoušel jsem s tím zatím klasiky jako Rocket League, ale i Portal nebo Counter Strike a kupodivu se to vcelku dá, není to na žádné multiplayer střílení, ale je to rozhodně daleko lepší než klasický joystick (dá se to srovnat jen těžko) . A procházení internetu je s tím taky hrozně příjemné. Stejně tak krátké psaní je hodně rychlé.Meg.A.Byte.megabyte3000    30.11.2015 18:36 Meg.A.Byte.

Tak už mi došel, dokonce dřív než měl a je to paráda. Zkoušel jsem s tím zatím klasiky jako Rocket League, ale i Portal nebo Counter Strike a kupodivu se to vcelku dá, není to na žádné multiplayer střílení, ale je to rozhodně daleko lepší než klasický joystick (dá se to srovnat jen těžko) . A procházení internetu je s tím taky hrozně příjemné. Stejně tak krátké psaní je hodně rychlé.

unholyU   2x   Moc dekuju konecne bylo popsano i to co nebylo jinde receno super jen tak dalunholyUunholyu38320    24.11.2015 13:35 unholyU

Moc dekuju konecne bylo popsano i to co nebylo jinde receno super jen tak dal

Virus   2x   Pěkná recka. Taková jednoduchá, ale přitom i hodně říkající. :-) Vždy radši čtu recku od normálních hráčů " pro hráče", než ty umělecké díla co mi ale nic neřeknou, protože si tam furt protiřečí. :-D Hlavně pocity z dané věci člověku řeknou kolikrát víc, než nějaká čísla. Až si jednou kouzelně spojím PC s telkou, tak koupím. To mě už z postele nic nedostane. :-DVirusvirus7406    20.11.2015 00:28 Virus

Pěkná recka. Taková jednoduchá, ale přitom i hodně říkající. :-) Vždy radši čtu recku od normálních hráčů " pro hráče", než ty umělecké díla co mi ale nic neřeknou, protože si tam furt protiřečí. :-D Hlavně pocity z dané věci člověku řeknou kolikrát víc, než nějaká čísla. Až si jednou kouzelně spojím PC s telkou, tak koupím. To mě už z postele nic nedostane. :-D

23cicer   2x   jen ten design působí trochu tržnicově. .23cicer23cicer7279    18.11.2015 10:37 23cicer

jen ten design působí trochu tržnicově. .

Labigmek   1x   Vypadá to parádně. Dík za přínosnou recenzi váhal jsem ale už jsem se přemluvil :) Jen mi to včera vyhodilo že dodají v rozmezí 2 - 9 prosince.... já nerad stojím frontu na cokoliv co je to za kapitalismus :DLabigmeklabigmek35491    18.11.2015 10:01 Labigmek

Vypadá to parádně. Dík za přínosnou recenzi váhal jsem ale už jsem se přemluvil :) Jen mi to včera vyhodilo že dodají v rozmezí 2 - 9 prosince.... já nerad stojím frontu na cokoliv co je to za kapitalismus :D

ElementGamer    Meg. A. Byte. : Já bych ho koupil okamžitě, jen se bojím, aby to poslali na čas.ElementGamerelementgamer13999    18.11.2015 06:51 ElementGamer

Meg. A. Byte. : Já bych ho koupil okamžitě, jen se bojím, aby to poslali na čas.

Meg.A.Byte.   1x   Tak jsem si o tom hledal víc a víc a nakonec jsem se rozhodl ho pořídit. Měl by přijít do tří týdnů, tak snad s tím nebudou otálet.Meg.A.Byte.megabyte3000    17.11.2015 22:35 Meg.A.Byte.

Tak jsem si o tom hledal víc a víc a nakonec jsem se rozhodl ho pořídit. Měl by přijít do tří týdnů, tak snad s tím nebudou otálet.

basilis    Aha no tak to me nejak minulo ze je gyro na ps3 a vite. Jak ps 3 tak vitu mam, ale v zadny hre sem to nepouzil mam asi 60her (asi spatnej vyber) .basilisbasilis27782    16.11.2015 18:44 basilis

Aha no tak to me nejak minulo ze je gyro na ps3 a vite. Jak ps 3 tak vitu mam, ale v zadny hre sem to nepouzil mam asi 60her (asi spatnej vyber) .

Bananos   1x   Používání gyroskopu pří míření má také PS Vita ve hřá Uncharted: Golden Abyss nebo Killzone Mercenary, já osobně jsem si to pochvaloval a divil se, že to nebylo použito ve více hrách.

Pak si pamatuji, že i druhý díl Killzone na PS3, to měl v případě snipera
Bananosbananos3958
    16.11.2015 14:25
Bananos

Používání gyroskopu pří míření má také PS Vita ve hřá Uncharted: Golden Abyss nebo Killzone Mercenary, já osobně jsem si to pochvaloval a divil se, že to nebylo použito ve více hrách.

Pak si pamatuji, že i druhý díl Killzone na PS3, to měl v případě sniperaKomentář byl autorem naposledy upraven 16.11.2015 14:33

Původní verze před úpravami:Používání gyroskopu pří míření má také PS Vita ve hřá Uncharted: Golden Abyss, já osobně jsem si to pochvaloval a divil se, že to nebylo použito ve více hrách.

Pak si pamatuji, že i druhý díl Killzone na PS3, to měl v případě snipera

jenda-rex   1x   basilis- prvni gyro jsem uz pouzival v army of two na ps3 ;-) Ale chapu ze na PC scene je to ted ten wow efekt co ja zazival pred 10lety... :lala:jenda-rexjenda-rex8765    16.11.2015 14:19 jenda-rex

basilis- prvni gyro jsem uz pouzival v army of two na ps3 ;-) Ale chapu ze na PC scene je to ted ten wow efekt co ja zazival pred 10lety... :lala:

Lootmaster   1x   Díky za recenzi ...už si ho jen někde vyzkoušet...podle mě poměr cena/výkon luxusní...lepší než pěstovat karpální tunel se závažím v podobě X ovladače.Lootmasterlootmaster5989    16.11.2015 12:16 Lootmaster

Díky za recenzi ...už si ho jen někde vyzkoušet...podle mě poměr cena/výkon luxusní...lepší než pěstovat karpální tunel se závažím v podobě X ovladače.

23cicer    basilis - s tim se trochu pocita (:23cicer23cicer7279    16.11.2015 11:09 23cicer

basilis - s tim se trochu pocita (:

basilis    Omlouvam se za chybne udaje o tom ze Fallout 4 neumi na pravem padu mouse ano umi.
Aby to fungovalo musi byt ve hre vypnuty gamepad + se musi premapovat cely SC.
Toto plati u vsech bethesda games Fallout 3, Skyrim.
basilisbasilis27782
    16.11.2015 09:41
basilis

Omlouvam se za chybne udaje o tom ze Fallout 4 neumi na pravem padu mouse ano umi.
Aby to fungovalo musi byt ve hre vypnuty gamepad + se musi premapovat cely SC.
Toto plati u vsech bethesda games Fallout 3, Skyrim.

basilis   1x   23cicer : ano je to rychly je to presny , ale necekejte ze vam prijde vy ho zapojite do usb a budete ho ovladat jak tady lidi na videich co uz na tom klidne hraji tydny maji vyladene nastaveni atd ....
Pisu svoje zkusenosti nechci vas nejak odrazovat , ale alespon u me se zpocatku misto nadseni objevila frustrace. Toho nastaveni je tam proste tolik , ze nez do toho proniknete chvilku to zabere.
basilisbasilis27782
    16.11.2015 09:04
basilis

23cicer : ano je to rychly je to presny , ale necekejte ze vam prijde vy ho zapojite do usb a budete ho ovladat jak tady lidi na videich co uz na tom klidne hraji tydny maji vyladene nastaveni atd ....
Pisu svoje zkusenosti nechci vas nejak odrazovat , ale alespon u me se zpocatku misto nadseni objevila frustrace. Toho nastaveni je tam proste tolik , ze nez do toho proniknete chvilku to zabere.

23cicer    BuhOnty - extra presny a hlavne rychly. . gamepady s packama dostaly peknou naloz ( (:23cicer23cicer7279    16.11.2015 07:30 23cicer

BuhOnty - extra presny a hlavne rychly. . gamepady s packama dostaly peknou naloz ( (:

ElementGamer    BůhOnty: To vypadá dost solidně. Takovou funkci jsem snad ještě neviděl (co se pohybu týče) .ElementGamerelementgamer13999    16.11.2015 06:59 ElementGamer

BůhOnty: To vypadá dost solidně. Takovou funkci jsem snad ještě neviděl (co se pohybu týče) .

guardian    Proboha, to vypadá jako kříženec Xbox Gamepadu a DualShocku 4...guardianguardian19218    16.11.2015 01:20 guardian

Proboha, to vypadá jako kříženec Xbox Gamepadu a DualShocku 4...

Meg.A.Byte. (Pro hodnocení musíte být přihlášen)  1x   BůhOnty: Safra, tak tohle si mi neměl ukazovat. To vypadá neuvěřitelně dobře. Fakt teďka uvažuju, že si ho pořídím.Meg.A.Byte.megabyte3000    16.11.2015 00:24 Meg.A.Byte.

BůhOnty: Safra, tak tohle si mi neměl ukazovat. To vypadá neuvěřitelně dobře. Fakt teďka uvažuju, že si ho pořídím.

BůhOnty   6x   Tohle mne fascinovalo: [ odkaz ]

Ten gyroskop není jen tak pro prdel ale dá se pořádné využít.
BůhOntybuhonty2908
    15.11.2015 21:45
BůhOnty

Tohle mne fascinovalo: [ odkaz ]

Ten gyroskop není jen tak pro prdel ale dá se pořádné využít.

Echt   2x   Dobrá recenze...sem tam jsem se i pousmál :thumbup: .... Asi si ho časem taky pořídím.Echtecht7360    15.11.2015 20:08 Echt

Dobrá recenze...sem tam jsem se i pousmál :thumbup: .... Asi si ho časem taky pořídím.

23cicer   1x   basilis - to zni dobre, ale projistotu se te znovu zeptam za par tydnu/mesicu ( (:23cicer23cicer7279    15.11.2015 20:02 23cicer

basilis - to zni dobre, ale projistotu se te znovu zeptam za par tydnu/mesicu ( (:

mayfish    Steam kontroler neni jen herni ovladac , Nee? ? Nerikej a co este umi? ... To bys Franku neveril umi loupat , krajet , drtit , sekat a to neni vsechno ... pokud si koupite kontroler z uvedeneho cisla 15 minut po napsani teto recenze ziskate k tomuto ovladači druhý zdarma a to se vyplati a to neni vsechno pokud zavolate do 10 minut ziskate k tomuto ovladaci i darkovy set 15 nozu jez nerezou ale bodaj a to este porad neni vsechno dostanete i darkove pouzdro a skrabku na brambory . A zakolik? ? Za bombastickou cenu 1599 kc + posta za skvelou cenu jen 1299 a to jen nyni . Nase operatorky cekaji...mayfishmayfish19657    15.11.2015 19:58 mayfish

Steam kontroler neni jen herni ovladac , Nee? ? Nerikej a co este umi? ... To bys Franku neveril umi loupat , krajet , drtit , sekat a to neni vsechno ... pokud si koupite kontroler z uvedeneho cisla 15 minut po napsani teto recenze ziskate k tomuto ovladači druhý zdarma a to se vyplati a to neni vsechno pokud zavolate do 10 minut ziskate k tomuto ovladaci i darkovy set 15 nozu jez nerezou ale bodaj a to este porad neni vsechno dostanete i darkove pouzdro a skrabku na brambory . A zakolik? ? Za bombastickou cenu 1599 kc + posta za skvelou cenu jen 1299 a to jen nyni . Nase operatorky cekaji...

Lincoln   2x   Jak mačkat Darth Vaderovi oči :D Konečně pořádný ovladač, díky za recenzi! :)Lincolnlincoln21233    15.11.2015 19:42 Lincoln

Jak mačkat Darth Vaderovi oči :D Konečně pořádný ovladač, díky za recenzi! :)

GiTxErCZ24   1x   Krásná recenze. Mám chuť si ho koupit taky, ale nejsou peníze :DGiTxErCZ24gitxercz2433496    15.11.2015 19:19 GiTxErCZ24

Krásná recenze. Mám chuť si ho koupit taky, ale nejsou peníze :D

basilis   1x   Pro pripadne zajemce nektere hry neumi pouzivat jak gamepad tak mys tim padem nelze pravou plosku nastavit jako mouse , ale jako mouse like joystick. Chova se to skoro stejne ale rozdil tam je.
Nastaveni jako mouse je presnejsi. Zrovna u GTA5 jde nastavit mouse u takoveho fallout 4 jde jenom mouse like joystick jestli se to postupem casu zmeni tezko rict.
Pro 23cicer : ano pripojeni prez kabel mozne je ale postrada to smysl pri stavajici vydrzi baterie vydrzi nekolik tydnu ne li mesicu.
basilisbasilis27782
    15.11.2015 19:13
basilis

Pro pripadne zajemce nektere hry neumi pouzivat jak gamepad tak mys tim padem nelze pravou plosku nastavit jako mouse , ale jako mouse like joystick. Chova se to skoro stejne ale rozdil tam je.
Nastaveni jako mouse je presnejsi. Zrovna u GTA5 jde nastavit mouse u takoveho fallout 4 jde jenom mouse like joystick jestli se to postupem casu zmeni tezko rict.
Pro 23cicer : ano pripojeni prez kabel mozne je ale postrada to smysl pri stavajici vydrzi baterie vydrzi nekolik tydnu ne li mesicu.Komentář byl autorem naposledy upraven 15.11.2015 19:23

Původní verze před úpravami:Pro pripadne zajemce nektere hry neumi pouzivat jak gamepad tak mys tim padem nelze pravou plosku nastavit jako mouse , ale jako mouse like joystick. Chova se to skoro stejne ale rozdil tam je.
Nastaveni jako mouse je presnejsi. Zrovna u GTA5 jde nastavit mouse u takoveho fallout 4 jde jenom mouse like joystick jestli se to postupem casu zmeni tezko rict.

ElementGamer   1x   Maxiiik: Přesně tak bych to rád i já :DElementGamerelementgamer13999    15.11.2015 18:52 ElementGamer

Maxiiik: Přesně tak bych to rád i já :D

Maxiiik   2x   na výplatu : 'D
Steam Link - Steam Controller - GTA V - 60" TV
Maxiiikmaxiiik7506
    15.11.2015 18:21
Maxiiik

na výplatu : 'D
Steam Link - Steam Controller - GTA V - 60" TV

23cicer    Je mozny gp propojit skrz usb kabl (recku sem prolitnul a mozna prehlidl info) ?23cicer23cicer7279    15.11.2015 18:08 23cicer

Je mozny gp propojit skrz usb kabl (recku sem prolitnul a mozna prehlidl info) ?Komentář byl autorem naposledy upraven 15.11.2015 18:47

Původní verze před úpravami:Je mozny gp propojit skrz usb kabl (recku sem prolitnul a mozna prehlidl info)

Alfajk    carhrozny - tak ho prodas nekde v bazaru, bude dost lidi, co by to radi zkusili ale nechteji si ho objednat. .Alfajkalfajk16671    15.11.2015 18:03 Alfajk

carhrozny - tak ho prodas nekde v bazaru, bude dost lidi, co by to radi zkusili ale nechteji si ho objednat. .

basilis   1x   Pekna recenze .
jenda : Ano gyroskop je inovativni nebo ty znas nejaky gamepad, ktery ho ma a je dokonce pouzitelny jako v pripade Steam Controlleru?
Baterie bych do minusu rozhodne neuvadel ano nejsou dobijeci, ale za dobu co ovladac pouzivam to je od 9. 11. sem porad na 100% baterie nevim jak je to mozne, ale je to tak. Dobijeci baterie by ovladac akorat prodrazili.
basilisbasilis27782
    15.11.2015 17:59
basilis

Pekna recenze .
jenda : Ano gyroskop je inovativni nebo ty znas nejaky gamepad, ktery ho ma a je dokonce pouzitelny jako v pripade Steam Controlleru?
Baterie bych do minusu rozhodne neuvadel ano nejsou dobijeci, ale za dobu co ovladac pouzivam to je od 9. 11. sem porad na 100% baterie nevim jak je to mozne, ale je to tak. Dobijeci baterie by ovladac akorat prodrazili.

O autorovi blogu

free-art
free-art
Muž, 30 let, Tábor

Cípa ART crew 4ever

Založit herní BLOG